Tervetuloa Kaunispään Kelopirttiin

KELOPIRTTI on rakennettu isoista kelohirsistä ja se sijaitsee Saariselän Kaunispään etelärinteessä. Rauhallisuuden takaa se, että lomamökki on Koivupolun viimeisenä, puistoalueen reunalla. Mökistä on mahtavat tunturimaisemat ja näkymät Saariselän kylän yli.

KELOPIRTTI on tyylikäs ja toimiva lomamökki perheille, mutta myös yrityskäyttöön ja isommillekin ryhmille, koska molempien huoneistojen vuokraus on mahdollista yhtenä kokonaisuutena.

KELOPIRTIN pihasta on lyhyt matka ladulle, rinteeseen, kelkkareitille ja patikkapoluille sekä Saariselän keskustaankin kävellen vain reilu kilometri.

KELOPIRTIN pihapiirissä on upea kelohirsinen 18 m2:n grillikota, missä tulistelun ja hyvän ruoan lomassa pääsee nauttimaan Lapin tunnelmasta.

Nimi: Kaunispään Kelopirtti

Osoite: Koivupolku 4, Saariselkä (Kaunispää, etelärinne II)

Rakennusvuosi: 2010

Huoneistoja: 2 kpl, joissa alakerran huoneistoala n. 80 m2 ja yläkerran kanssa yhteensä n. 100 m2 . Huoneistoissa on eroavaisuutta yhden makuuhuoneen verran.

A-huoneisto 4 mh + tupakeittiö + saunaosasto: alakerrassa 3 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone/wc, terassi. Alakerran kahdessa makuuhuoneessa kaksi vuodetta/makuuhuone ja yhdessä makuuhuoneessa on kerrossänky, jossa alasänky on 120 cm leveä. Yläkerrassa makuuhuone, aula ja wc. Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja aulassa levitettävä vuodesohva.

B-huoneisto 3 mh + tupakeittiö + saunaosasto: alakerrassa 2 makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kylpyhuone/wc, terassi. Alakerran isommassa makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja kerrossänky ja pienemmässä makuuhuoneessa kaksi vuodetta. Yläkerrassa makuuhuone, aula ja wc. Yläkerran makuuhuoneessa on kaksi vuodetta ja aulassa levitettävä vuodesohva.

Henkilömäärä: A-huoneistoon 7 + 2 hlöä ja B-huoneistoon 6 + 3 henkilöä.

Keittiön varustus: 12 hengen astiasto, astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen sähköliesi ja -uuni, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

Autot: Auton moottoritilan lämmitys ja sähköauton lataaminen on mahdollista erillisen ohjeen mukaisesti.

Muu varustus: takka, ilmalämpöpumppu, pyykinpesukone, kuivauskaappi, pölynimuri, 2 kpl taulutelevisiota (yhdessä on dvd-soitin), radio/cd, hiustenkuivain, silityslauta ja -rauta, yläkerran rappusiin lapsiportti, syöttötuoli, lasten matkasänky, potta, yhteinen suksien huoltotila, langaton nettiyhteys ja grillikota. Huoneistoon B sisältyy autokatospaikka.

Palovaroittimet ovat sekä ala- että yläkerrassa, varapoistumistie on yläkerran ikkunasta ja alakerrassa terassin ovi sekä ikkunat. Huoneistoissa on käsisammuttimet ja sammutuspeitteet.

Lisäksi käytettävänä on erilaisia polkupyöriä, potkukelkkoja sekä pulkkia.

Kylpytynnyrin vuokraaminen kohteeseen on kielletty.

Lemmikkieläimet: ei sallittu

Saariselän keskustaan: kävellen noin 1,2 km ja autolla noin 2,5 km

Vuokraus ja varaukset:

  • Vuokraus alkaa klo 16 ja päättyy klo 11. Varaukset tehdään viikoilla 8 - 16 ja 36 - 38 lauantaista lauantaihin väliseksi ajaksi. Muina aikoina myös lyhyemmät ajat ovat mahdollisia, minimi vuokrausaika 3 vrk.
  • Hintaan sisältyy wc- ja talouspaperi, laudeliinat, pesuaineet ja takkapuut. Lisämaksusta on mahdollista saada liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivouksen.
  • Varauskalenterista voi tarkastella vapaita ajankohtia. Varauksia voi tiedustella Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tai puhelimitse.

Avaimet: saatavana kohteessa sopimuksen mukaan

Matkustaminen lentokoneella: jokaiselle lennolle on bussikuljetus Suopunkitieltä ja tämä kohta on nähtävillä Kartat-sivustolla.