Kaikkien huoneistojen vuokrausehdot

Omistaja Matti Raisio noudattaa majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen, varausvahvistus ja maksu

Asiakas vastaa siitä että hän varauksen yhteydessä on tutustunut varausehtoihin. Asiakas saa vahvistussähköpostin sekä laskut antamaansa sähköpostiosoitteeseen vuorokauden kuluessa.

Varaus on vahvistettu, kun ennakkomaksu, 20 % varauksen loppuhinnasta on maksettu eräpäivään mennessä. Loppulasku on maksettava viimeistään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Mikäli varaus tehdään 4 viikkoa ennen majoituksen alkua tai myöhemmin, lähetetään vain yksi lasku, joka maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä.

Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

Omistaja varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä.

Laskun yhteydessä asiakkaalle lähetetään omistajan ja/tai huoltajan nimi- ja yhteystiedot, ajo-ohjeet ja avainten luovutusohjeet.

Peruutukset

Peruutus on ilmoitettava välittömästi (24 tunnin kuluessa) sähköpostilla tai puhelimitse. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut omistajalle. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Omistajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä

Mikäli vuokraaja peruuttaa varauksensa

  • vähintään 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan koko vuokra vähennettynä ennakkomaksulla
  • 0 – 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Mikäli omistaja saa peruutetun majoitusajan vuokrattua toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokrasta se osa, joka saadaan uudelta asiakkaalta. Ennakkomaksua ei palauteta.

Omistajalla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on omistajalla oikeus peruuttaa varaus.

Omistaja ei ole velvollinen hyvittämään vuokraa/sen osaa, mikäli huoneistossa on valtakunnan määräämiä sähkökatkoja.

Avaimet

Avainten annosta ja palautuksesta toimitetaan erilliset ohjeet. Avainten kadottamisesta perimme todelliset kustannukset lukkojen vaihtamisesta.

Oven avaamisesta perimme 50 € maksun käteisenä oven avaamisen yhteydessä. Oven avausta ei ole mahdollista saada klo 23 - 07 välisenä aikana.

Oleskelu lomakohteessa

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11 tai 12 (riippuu lomahuoneistosta) ellei toisin sovita. Asiakkaan oletetaan majoittuvan/käyttäytyvän vuokraamassaan mökissä hyvien tapojen mukaan.

Mikäli majoituskohde vaatii normaalista poikkeavan siivouksen, on omistajalla oikeus periä siivouksesta aiheutuneet lisäkulut.

Kylpytynnyrin vuokraaminen kaikkiin kohteisiimme on kielletty.

Henkilömäärä

Lomamökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä laskussa on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun/-auton käyttö lomakohteen tontilla ilman lupaa on kielletty.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikkien majoituskohteiden sisätiloissa. Mikäli majoituskohteessa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, minimimaksu 150 €. Tupakantumpit tulee laittaa siihen varattuun säiliöön.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimiä ei saa tuoda Kelopirtin huoneistoihin. Mikäli majoituskohteessa on ollut lemmikkieläimiä, veloitamme puhdistus- ja mahdolliset siivouskulut, minimimaksu 150 €

Vahingot

Majoittujalla on velvollisuus lähtiessään tarkistaa, että huoneiston ikkunat ovat suljettu ja ovet lukittu.

Huoneiston varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Alaikäisten vahingonteosta vastaa huoltaja. Mikäli päivystys joutuu antamaan yöllä palveluja majoittuvasta johtuvasta syystä (esim avainten kadottaminen) veloitetaan siitä tuntityökorvaus 50 euroa/h (sis. alv), sunnuntaisin ja juhlapyhinä 100 euroa/h (sis. alv).

Häiriö- tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei omistajan/omistajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on omistajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista edellä mainituista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta eikä vuokraa palauteta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan omistajalle/huoltajalle, jonka tiedot löytyvät majoituskohteen tuulikaapista ja/tai mökkikirjasta. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Kadonneet tavarat

Kadonneiden tavaroiden palauttamisen yhteydessä perimme toimituskulut. Löytötavaroita säilytämme 3 kk. Vähäarvoisia löytötavaroita ei säilytetä.

Majoituskohteesta kadonneista tavaroista veloitamme ko. tavaran hankintahinnan.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Sopijaosapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Omistaja ei vastaa tämän julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista, meistä riippumattomista muutoksista. Omistaja pidättää oikeudet muutoksiin.