Vuokraamme kesämökkiä kauniin Talvitupajärven rannalta. Talvitupa sijaitsee nelostien varrella, Ivaloon on 26 km ja Inariin 14 km. Mökiltä on 2,5 km Karhunpesäkivelle, joka on hieno nähtävyyspaikka.

Osoite: Simmettijärventie, Inari. Nelostieltä on mökille n. 400 m. Bussipysäkit ovat Simmenttijärventien kohdalla.

Tonttialue: aitta, saunallinen mökki, grillikota, ulkowc ja ulkovarasto. Mökki on 25 m2 + parvi n. 12 m2. Aitta on n. 15 m2.

Henkilömäärä: Aittaan ja mökkiin mahtuu yhteensä 4 - 6 henkilöä.

Varustus: Mökissä on tupa-keittiö, jossa levitettävä vuodesohva, sähköhella, mikro, tv, kahvinkeitin, keittiöön tulee lämmin ja kylmä vesi ja astiasto, yläparvi (kaksi runkopatjaa), suihkullinen pesuhuone ja sähkösauna. Juokseva vesi mökkiin tulee järvestä, mutta tontilla on myös pieni lähde, josta voi ottaa tarvittaessa juomavettä. Aitassa on kaksi pientä huonetta, jossa toisessa on kaksi runtosänkyä ja toisessa kerrossänky. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu varustukseen.

Muuta: Mökillä on vene, jonka käyttöoikeus kuuluu vuokraan. Järvestä voi kalastaa ja lähistöllä on todella hyviä kalastusmahdollisuuksia. Ranta on lapsiystävällinen hiekkaranta. Lemmikkieläimet ovat sallittu.

Hinta: 700 e/viikko. Myös lyhyemmät ajat ovat mahdollisia.

Varaus: puhelimitse tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

inari_nakyma.jpg
inari_jarvinakyma.jpg
heinkuu_-10_046.jpg


inari_ylakerta.jpg

heinkuu_-10_051.jpg inarin_aitta_uusin.jpg
aitan_mh.jpg 19092009143.jpg

inari_grilli_sisalta.jpg

inari_nuotio.jpg
kalakartta.jpg